Стало відомо про те, що в Тернопільській області знайшли ще одну шахрайку. Запросила до себе в гості і пограбувала.

Таким чином, повідомляється, що в Тернопільській області жінка запросила товариша в гості до себе додому. Після того як він заснув, вона забрала у нього банківську карту і мобільний телефон. Скористалася ситуацією.

Гроші / фото: ГУНП
Гроші / фото: ГУНП

Чоловік виявивши пропажу, написав заяву співробітникам правоохоронних органів. Ними і було встановлено, що житель села Плотич відправився в гості до жительки сусіднього села.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Там під час застілля він заснув, а жінка в цей час витягла з його кишень телефон і банківську карту.

Поимела вигоду вона знатно, так як вона знала код до електронного гаманця.

Мабуть вона думала, що ніхто не дізнається хто це зробив:, і вона залишиться безкарною, але, як би не так. Її притягнули до відповідальності за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Як прокоментував ситуацію чоловік, і що йому сказала шахрайка після цього-невідомо.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Львівщині розшукують шахрая, який проводив махінації з візами до США.

Також Знай писав, про безпрецедентний випадок в США-лідера секти Nxivm засудили до 120 років і штраф в 1,5 мільйона доларів за торгівлю людьми і сексуальну експлуатацію. Цей вирок означає довічне позбавлення волі.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом парашутист розбився за загадкових обставин.