Мешканці села Ягільниця Чортківського району вийшли на протест проти шалених цін на газ та газопостачання.

Тернополяни вимагають знизити тарифи, оскільки нині цифри у квитанціях просто непідйомні, повідомляє канал "Т1 Новини".

У знак протесту люди вже третій день поспіль перекривають дорогу і обіцяють робити це кожного дня до 29 січня.

В Україні тривають тарифні дебати між урядом і громадянами. Прості українці кажуть, що платити вже нічим, у відповідь Кабмін заявляє про нову граничну ціну на газ. Люди навіть у лютий мороз виходять на вулиці і влаштовують протести, але все одно не бачать адекватних дій з боку влади.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Шмигаль розрахував нову ціну на газ, скільки тепер коштує кубометр. Кабінет міністрів України провів позачергове засідання. Єдиним пунктом порядку денного є збалансування цін на газ для населення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", учні повернуться у школи ще не скоро: Степанов назвав причину. Максим Степанов пояснив, чому не можна завчасно повернути оффлайн-навчання у школах

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомились від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей". Володимира Зеленського просять підвищити соціальну допомогу багатодітним сім'ям.