Стало відомо про те, що в Тернополі розгулював чоловік, в руках у якого була граната. Могли постраждати всі навколо.

Таким чином, повідомляється, що житель Тернополя вирішив розважатися в місті, і прив'язав собі до руки предмет, який дуже сильно схожий на гранату.

Поліція, фото: Національна поліція
Поліція, фото: Національна поліція

На місце викликали співробітників правоохоронних органів і фахівців з вибухотехніки. По час огляду з'ясувалося те, що до руки підозрюваного була прив'язана ніяк не граната, а просто лише скляний флакон від духів.

В ході перевірки було з'ясовано також, що підозрюваним є житель обласного центру, йому 32-33 роки.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію
Показати ще

Він перебуває на обліку в психоневрологічній лікарні, звідки був виписаний всього кілька днів тому.

Нагадаємо, на українку з маленьким сином ледь не спустили собак за "Солов'їну": "не дискримінація?"

Українська дитяча письменниця і затята захисниця української мови Лариса Ніцой розповіла, як жінка з маленькою дитиною ледь не стала жертвою собак через те, що вони між собою спілкувалися українською мовою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові невідомий налетів на чоловіка санками, очевидці остовпіли: "Перелом носа і струс мозку"

Також, "Знай.ua" писав, жінка-водій трамвая постраждала від автопорушника: повалив на землю і добивав ногами

Неприємний інцидент стався в Одесі. Там на жінку-водія трамвая напав чоловік, який і створив аварійну ситуацію. Про це написали в Facebook групі "Одеса як вона є".