Стало відомо про те, що в історію зі стріляниною по дитині в Тернополі втрутився український топ-клуб. Про це повідомили на сайті клубу.

Таким чином, повідомляється, що президент київського "Динамо" Ігор Суркіс повідомив, що клуб збирається взяти на себе всі витрати з лікування та реабілітації 11 річної дитини Максима Капустяника.

Він отримав багато кульових поранень катаючись на санках у Тернополі.

В офіційному повідомленні сказано, що команда бере на себе повністю не тільки всі витрати на лікування в «Охматдиті», але і після того як хлопчика випишуть, його відправлять на курс реабілітації на базі у Віті-Литовській, де за ним доглядатимуть клубні лікарі.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Немислимо, коли відбуваються подібні речі, коли стріляють у дітей... Це нелюди просто якісь! Сподіваюся, співробітники поліції звернуть на це увагу і знайдуть цих негідників», - заявив Ігор Суркіс.

Нагадаємо, що даний інцидент стався в четвер, 21 грудня. 11 річну дитину обстріляли невідомі, у хлопчика було діагностовано 42 поранення від осколків. Капустяник є юним футболістом і займається в дитячо-юнацькому футбольному клубі «чемпіон".

Раніше повідомляли, снайпер Путіна підло розстріляв українського захисника: вдома чекала старенька мама.

Як повідомляв Знай, у центрі міста прогримів подвійний вибух, щонайменше 28 людей загинули: кадри з місця НП.

Знай писав, озброєний чоловік відкрив вогонь відразу в двох містах, захопивши заручницю: все почалося з гаража.