Доки в Україні діють норми адаптивного карантину, водії громадського транспорту можуть брати пасажирів лише на сидячі місця.

Через постанову, прийняту Кабінетом міністрі, мешканцям Тернополя складно дістатися на роботу, навчання і назад додому, ба більше - заробітки втрачає і перевізник. Це питання підняли на сесії міської ради в понеділок, 1 лютого.

"Ми прийняли рішення, яким рекомендували Уряду внести зміни до постанови про перевезення і збільшити кількість пасажирів громадського транспорту", - повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Тим часом у Києві розгорівся скандал, причиною якого став переповнений салон тролейбуса в умовах карантину. Інцидент стався на зупинці "Протасів Яр" о 7:45 ранку в тролейбусі, який прямував у бік метро. Водій зглянувся над пасажирами, мерзнуть на зупинці і спізнюються на роботу – пустив в салон більше покладеної норми. Серед пасажирів знайшлися ті, кому вистачило совісті написати на дії водія скаргу його начальству.

Тим часом в Україні повинні з'явитися платні автомобільні дороги. Кабінет Міністрів вже встановив тарифні сітки для різних категорій транспортних засобів. Про це йшлося серед інших питань на засіданні уряду 23 грудня.

Нагадаємо, що у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві зовсім скоро з'являться нові турнікети на ще одній станції. Любителів "халяви" більше не буде.