У Дубно на Рівненщині кілька десятків молодиків тримають у страху сорокатисячне місто. Напередодні дійшло до розбірок з вогнепальною зброєю, у результаті загинув чоловік. Подробиці у сюжеті новин «Спецкор» на каналі 2+2.

Переглянути відео можна за посиланням.

фото: Спецкор

Бандити їздять по місту з травматичною та бойовою зброєю. З погрозами та насмішками вони нападають на перехожих у громадських місцях, отруюють газом та кидають світлошумові гранати у центрі міста. У поліції існування банди заперечують.

фото: Спецкор

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Місцеві жителі погодились розповісти жахливі подробиці нападів, проте просять не показувати обличчя – бояться помсти злочинців.

«Почалась бійка. Я був там поряд, і мене під цей шум почали лупцювати. Ніхто нічого не питав, просто пробивали у голову», – розповідає дубенчанин, який постраждав від рук бандитів. Після зустрічі зі злочинцями він отримав струс мозку.

фото: Спецкор

Кілька днів тому між чоловіками з угрупування та ще однією компанією виникла сутичка, яка закінчилась стріляниною. Одна з куль влучила у 23-річного дубенчанина, хлопець загинув на місці.

фото: Спецкор

Підозрюваний у вбивстві Рустам Тошов втік з місця подій і тепер у розшуку. Поліція розслідує кілька проваджень: вмисне вбивство, незаконне поводження зі зброєю та хуліганство.

фото: Спецкор

Нагадаємо, жителі Броварів розповіли про війну маршрутників, яку "проморгали" копи – "Кошмарили весь тиждень".

Як повідомляв портал Знай.uа, до стрілянини в Броварах може бути причетний екс-нардеп Продивус.

Також портал Знай.uа писав, що після жорстокої перестрілки під Броварами зникли машини, на яких розгортала банда-введено план " Перехоплення"