Стало відомо про те, що поліція Тернопільської області почала розшукувати чоловіка. Різко перестав виходити на зв'язок.

Таким чином повідомляється, що Лахман Віталій Іванов відправився в Почаїв, після чого раптом зв'язок з ним був втрачений. Ніхто не знає де він може зараз перебувати.

Зниклий чоловік, фото: соціальні мережі
Зниклий чоловік, фото: соціальні мережі

Одягнений він в останній раз був в темно-синій костюм і синю балонну курточку. При собі була сіра шапка.

З особливих прикмет: зріст близько 172-175 сантиметрів, худорлявої статури. Волосся чорного кольору, а очі карі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

Рідні просять всіх небайдужих підключитися до пошуків, і повідомити в поліцію якщо будете володіти якоюсь інформацією.

Що він робив у Почаєві, і чи доїхав він туди в приципі-невідомо. Залишається сподіватися на те, що з ним все добре.

Нагадаємо, що у Києві поліцейські знайшли хлопчика, який сам гуляв містом, поки мати випивала. 10-річна дитина стояла на морозі і не могла повернуться додому. Коли поліція зв'язалася з його матір'ю, вона відмовилася забирати сина. Правоохоронці забрали дитину з неблагополучної сім'ї.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві розшукують безвісти зниклого літнього чоловіка. Востаннє киянина Волинця Дмитра Марковича, 1949 року народження, бачили ще 13 січня 2021 року.

Також Знай.uа писав, що у Києві розшукують безвісти зниклу Каребанюк Лику Євгенівну, 2003 року народження. Останній раз бачили 23 січня 2021 року – дівчина пішла з дому і по теперішній час не повернулася.