У Бережанах працівники комунальних служб показали мешканцям Тернопільської області, що потрапляє в каналізації.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Володимир Пришляк.

"5 лютого наші працівники також ще прочистили дворову каналізацію по вулиці Лесі Українки, 15 В (П-подібний будинок), Працювали до 17.30 год, не дивлячись, що робочий день в пятницю до 16.00 години. Прочищено 8 колодязів за оплату 512.00 грн. Нас жильці часто запитують:" Чому ми платимо гроші за прочистку, коли ми платимо за водовідведення?" Спеціально завантажила світлину, щоб всі бачили що виймають з каналізаційної мережі.

Це різного роду ганчірки, вологі серветки, целофанові кульки і пакети тощо. Виймають такі речі, які ні в якому разі не повинні потрапляти в каналізаційну мережу. В нас є місцеві правила приймання стічних вод до систем централізованого водовідведення міста Бережани" , в яких прописані всі правила і норми експлуатації каналізаційних мереж , де вказано, що будь-які порушення правил тягнуть за собою матеріальне відшкодування з різними коефіцієнтами кратності, в залежності від виду забруднень чи порушень. Тому, прошу спочатку співставити роботу, яку виконує ціла бригада з залученням автотехніки, специфіку роботи, і ту платню, яку ви за це все платите. Шануйте чужу працю, не засмічуйте мережу водовідведення, і тоді добробут не буде вас турбувати, а ви, відповідно - "Добробут".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що харківські комунальники не заморочуються з" дірявим "асфальтом:"кладуть поверх старого".

Як повідомляв портал Знай.иа, Львівщина потопає в тоннах смертельної отрути, екологи б'ють на сполох.

Також Знай.иа писав, що в Одесі комунальники оригінально "розібралися" з наслідками стихії.