Мешканка міста Бучач Тернопільської області Ярина Гребеньовська йде на масштабний пісенний конкурс "Голос країни 2021" представляти рідне місто.

Про це дівчина написала на своїй сторінці в Facebook.

“Я б хотіла шоб про місто Бучач знали ще більше і були горді. Тому дорогі моі тримайте кулачки і дивіться ефір зі мною на "Голосі Країни 2021". Представляю своє рідне місто! Слідкуйте за анонсами ! Яскраві, сильні виконавці, які стали моїми друзями зі мною на одній сцені, тому буду вдячна за ваші перегляди Діліться думками щодо формату "Голос Країни 2021 ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ" А також після ефіру зі мною чекаю ваших вражень від мого виступу. Всім доброго здоров‘я! І кльового настрою!", - написала дівчина.

Тим часом співак з Одещини із незвичним вокалом Сергій Нейчев став учасником 11 сезону співочого шоу "Голос країни".Вже цієї неділі, 7 лютого підкорюватиме сцену відомого шоу вокаліст із Ізмаїла, студент 4 курсу факультету музичного та образотворчого мистецтв ІДГУ Сергій Нейчев. Про це йдеться в анонсі випуску, розміщеному на офіційній сторінці проєкту в Instagram.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, онука Ющенка підкорюватиме "Голос країни"

Як повідомляв портал Знай.ua, нестандартна співачка підкорюватиме зіркових наставників "Голосу країни"

Також Знай.ua писав, юний блогер підкорив Україну на "Голосі" піснею про кохання