Чоловік, який розстріляв із рушниці дітей у Тернополі, просить його пробачити. Про це повідомили у місцевій спільноті «Підслухано на Тернопільщині» у соцмережі Facebook.

На суді зловмисник Валерій Устинов заявив, що в дітей поцілив «випадково», а також наголосив, що в нього і самого підростає 13-річний син. Він попросив пробачення у батьків постраждалих школярів.

Сина чоловік виховує самостійно – він розлучений. Каже, що не хуліганив, а випадково підстрелив двох хлопчиків, які каталися на санчатах.

Про стрілка відомо, що він родом із міста Сарни Рівненської області, неофіційно працював охоронцем ринку та інструктором у фітнес-клубі.

Місцеві мешканці стверджують, що Устинов має зв’язки із місцевим бізнесменом та депутатом Тернопільської міськради.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Як знайшли і притиснули, то кається. А чого такий розумний сам не прийшов в поліцію? Адже знав, що шукають стрільця», «З необережності? Ото бреше...», «От як заспівав. Добре його адвокати натаскали, що має казати. Спочатку ховався, потім заперечував... Урод!», «Чому ж не вибіг на допомогу? Але вже бреше і не червоніє, чує, чим пахне...», - обурюються тернополяни.

«Відмазують, сволочі!!!! Квартира 100 квадратних метрів, неофіційно працює охоронцем на ринку... Спортивний інструктор... Чистив гвинтівку... Необережно получилося... Так ся стало, що гвинтівка впала, але чомусь попала по бідних дітях. Не мав дозволу на зберігання. Та таким бандюкам ніякі дозволи не потрібні. Вони ж "рєшали" у цьому житті. А зараз видавив із себе, що врятувати свою дупу оте "каяття і жаль, співчуття і готовність допомогти"... Ех, люди, людоньки... Все це, ніби в страшному сні - як ми зараз живемо, що з нами?», - не стримують емоцій містяни.

Раніше повідомляли, десятки оскаженілих хмельничан влаштували криваві розбірки, справжнє Чикаго: "стріляли з рушниць і пістолетів".

Як повідомляв Знай.uа, псих влаштував різанину в місті Зеленського і перевів стрілки на Бога: "наказав убити".

Знай.uа писав, теракт у Відні: всі деталі найстрашнішого нападу в Австрії.