Стало відомо про інцидент в Російській Федерації. Мешканці в Сизрані бояться, що незабаром пошириться кишкова інфекція.

Новину про це опублікував Telegram-канал «Україна в шоці». "Фекальні новини з російської глибинки під'їхали" - сказано в повідомленні.

Курйоз в Росії, фото: скріншот
Курйоз в Росії, фото: скріншот

Справа в тому, що в Сизрані, в Російській Федерації, жителі квартири влаштували туалет на квартирі балкона, на п'ятому поверсі. Через це всі фекалії летять на вікна сусідам.

Курйоз в Росії, фото: КТВ-ЛУЧ
Курйоз в Росії, фото: КТВ-ЛУЧ

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про це розповіли постраждалі мешканці будинку №47, що на проспекті 50 Років Жовтня.
Вони борються з цією проблемою вже не перший рік, проте порушникам порядку все одно.Патьоки фекалій продовжують стікати по балконах нижніх поверхів. А зараз, в зимовий час, через сильний холод вони замерзають на бурульках на фасаді.

Курйоз в Росії, фото: скріншот
Курйоз в Росії, фото: скріншот

Мешканці страждають від цієї антисанітарії, але нічого з ці зробити не можуть.

Курйоз в Росії, фото: КТВ-ЛУЧ
Курйоз в Росії, фото: КТВ-ЛУЧ

Нагадаємо, львів'янка Оксана Шевченко разом із чоловіком та двома синами нещодавно переїхала до Польщі. Тепер жінка з сім'єю живе в Кракові і веде блог, в якому ділиться корисними порадами для тих, хто планує переїзд.

Як повідомляв портал Знай.uа, при отриманні іноземних доходів громадяни України повинні подати декларацію про майновий стан і доходи. Таку заяву зробив голова Державної податкової служби Олексій Любченко.

Також портал Знай.ua писав, як українка поїхала на заробітки до Польщі і закохалася вперше в житті: відвернулися навіть діти.