У Тернополі впіймали хитру грабіжницю, яка промишляла у церкві. Про це розповіли у спільноті «Варта 1» в соціальній мережі Facebook, посилаючись на інформацію поліції Тернопільщини.

Як зазначається, до правоохоронців за один день звернулося декілька громадян із схожими скаргами. Всі постраждалі – жінки, які того дня відвідували богослужіння в одному із храмів міста. Після служби вони виявили, що у них поцупили мобільні телефони. У когось вкрадений гаджет знаходився в кишені, а в когось – у сумці.

При цьому вартість вкраденого власниці називали від трьох до шести тисяч гривень.

Правоохоронцям вдалося визначити і впіймати злодійку – нею виявилася 58-річна гостя з Дніпропетровської області.

Затримати злочинницю вдалося аж у Чернівецькій області. З’ясувалося, що жінка вже неодноразово була засуджена за подібні злочини в інших містах.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Від церкви до церкви злодійка каталася на таксі, а вкрадені телефони встигла продати і витратити гроші.

«А що, так зручно - вкрала і відразу пішла сповідатись. Це якийсь жах твориться. Нічого святого не залишається», - обурюються у коментарях до повідомлення українці.

Нагадаємо, 79-річна жінка з втратою пам'яті пішла з дому і не повернулася: тіло знайшли в ставку після довгих пошуків.

Як повідомляв "Знай.ua", в Харкові вірний голуб прилітає до пенсіонера в лікарню: людям плювати.

Знай.ua писав, українською пенсіонерам розповіли, де можна отримувати виплати крім Ощадбанку.