На Тернопільщині хурделиця збудувала власний "Еверест". На автобусній станції у Кременці "виросли" неймовірні гори снігу, тож містяни взялися до роботи, не чекаючи комунальників.

Про це повідомив Telegram-канал "Файний Тернопіль".

"Сьогодні такий Еверест виріс на автобусній станції! Хочеться вірити, що ця гора буде забрана до танення, бо інакше автобуси не поїдуть, а попливуть!", – написала жінка.

Раніше стало відомо, що в селі Хмелівка Тернопільського району рейсовий автобус «Ворохта-Тернопіль» з'їхав з дороги. У салоні перебувало в цей момент 50 осіб. Рятувальники витягли транспортний засіб. Про це повідомила радниця пожежно-рятувальної служби області Ірина Крупа.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Погода в Україні в останні кілька днів сильно зіпсувалася, а дороги засипало снігом. У ці дні підвищилася кількість аварій, тому рятувальники і поліція просить бути водіїв більш обережними, і не виїжджати на власному автомобілі без крайньої необхідності.

Нагадаємо, Українців попередили про хуртовину та ожеледицю на дорогах: термінове звернення МВС.

Особливу увагу слід звернути водіям, адже на дорогах може бути небезпечно.

Як повідомляв портал Знай, Міжнародне та національне водійське посвідчення: у МВС пояснили головну різницю.

Також Знай писав, Чого категорично не можна робити в ожеледь і як правильно падати: корисні поради МВС.