В одній із загальноосвітніх шкіл Тернополя розгорівся неабиякий скандал за участі депутата, який залучив дітей до зйомок для телевізійного сюжету, не порадившись з батьками.

Про це на сторінці Facebook-спільноти "Батьки SOS" написала мама одного з учнів Катя Кондратюк.

"Тернопіль. 25 школа. Як боротись з візитами депутатів в школи? Батьків не попередили, що місцеве телебачення зніматиме сюжет з одіозним депутатом.

Я категорично проти, щоб мої діти були декораціями в піар сюжетах зашкварених депутатів. Я вже не говорю, що батьки не могли потрапити на свято, бо короновірус. А воно взагалі стоїть без маски, бо ж телебачення!", - пише жінка.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Мова в цій історії йде про скандально відомого депутата міськради Олександра Росомаху, який збирається будувати багатоповерхівку на місці зеленої зони.

"Набридла політика? Хочеться на вихідні позитиву, вмикаю відео з дитячого свята, а там ДЕПУТАТ!!! Не просто депутат, а людина, яка "за збігом обставин" отримала майже гектар землі в місцевому парку і будуватиме там чергову багатоповерхівку - пан Росомаха. Парк, який забудовуватиме Росомаха, в кілометрі від школи, в самій школі діти навіть не мають залу для фізкультури і взимку просто розгортають сніг на подвір’ї.

Депутат дуже вдячний за щедрість громади і дарує дітям-декораціям цінні подарунки - аж дві книжки! Батьків звичайно ж про "дорого гостя" ніхто не попередив", - пише розлючена мама.