На Тернопільщині замерз легендарний Джуринський водоспад, чиї води йдуть по урочищу Червоне.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів фотограф Володимир Тихович та прикріпив відповідні світлини.

Джуринський водоспад - найбільший серед рівнинних в Україні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Сягаючи 16 метрів у висоту, він розташований на річці Джурин у Заліщицькому районі.

Варто зазначити, що цей водоспад вважають рукотворним.

Подейкують, що його могли власноруч витворити будівничі Червоногородського замку-палацу, що розташований біля нього, кілька століть тому.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що на Тернопільщині побував відомий телеведучий програми "Орел і решка" Євген Синельников. Він показав усім українцям, куди можна піти і поїхати, якщо приїхати в цей прекрасний регіон України. Ведучий показав українцям всю красу Тернопільщини і навіть розповів, як дістатися до каньйонів, озер і водойм, побачити невимовну красу.

Також Знай писав, що влітку 2020 року деякі країни зважилися відкрити кордони і пустити відпочиваючих. Українські турагентства відкрили продаж путівок. Так з початку липня вже можна буде летіти, вітчизняні туроператори запускають продажі путівок в найпопулярніші країни-Туреччина, Єгипет, Кіпр і Грузія.

Нещодавно Знай передавав, що унікальне історичне і культурне надбання Україна в вид монастир, палаців і оборонних фортів безслідно йдуть у небуття через відсутність фінансування. У мережі показали архітектурні цінності України, які руйнуються.