На Тернопільщині патрульний Ілля Нестеряк отримав лист-подяку після того, як врятував шестирічну дитину від падіння з четвертого поверху.

Про це повідомив глава пресслужби Нацполіції Тернопільської області Сергій Крета.

Це сталося 11 лютого, коли у Тернополі рятували дитину, яка повисла на перилах балкону четвертого поверху.

Як потім з`ясувалося, мама пішла в душ, а в цей час шестирічний син хотів піти погуляти. Оскільки вхідні двері він не зміг відчинити, то вирішив спробувати вдачу на балконі. На щастя, хлопчик не впав, а у той момент, як перелазив назовні, зачепився курткою та повис.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За інформацією поліцейських, родина виховує двох дітей. Молодшому – немає ще двох років. Характеризується, як неблагополучна та стоїть на обліку в управлінні сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради.

Нагадаємо, раніше Чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок. Так, чоловік впав з вікна прямо на коляску з маленькою дитиною. В результаті інциденту обидва загинули.

Як повідомляє портал Знай.ua Юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів. Інтернет-користувачі підозрюють, що це може бути нова "гра", яка доводить до смерті.

Також Знай.ua писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна власної квартири, розташованої на 11 поверсі.