Стало відомо про те, що Наталя просить допомоги. У жінки рак, і їй знову потрібно почати боротися зі злощасним захворюванням.

Таким чином повідомляється, що Наталія Лисохмара просить допомоги у небайдужих. Дев'ять років тому їй поставили діагноз карцинома яєчників. Далі операція, шість курсів ПХТ і хвороба відступила. Однак, як виявилося, не назавжди. Через дев'ять років все знову повторилося.

Жінці потрібна допомога, фото: соціальні мережі
Жінці потрібна допомога, фото: соціальні мережі

Про це повідомляє Інформаційний портал ТСН.

Близько року Наталії доводиться знову переживати ті ж емоції. Важке і дороге лікування, але хвороба все ніяк не відступає.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У січні цього року вона знову пройшла обстеження, і КТ з МРТ показали негативну динаміку, пухлини продовжують прогресувати. Боротьба за життя триває.

Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Лікарня, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Потрібно продовжувати лікування, однак, грошей на це немає. Вся сім виснажена не тільки морально, а й фінансово. Тому Наталя вирішила звернутися до тих, у кого є можливість допомогти врятувати їй життя. "Я живу з вірою в серці, що новий курс хіміотерапії допоможе мені» - розповідає жінка.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Нагадаємо, раніше 12-річна українка мужньо бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте нашу Ксюшеньку"

Як повідомляє портал "Знай.ua" Дворічний українець бореться з раком крові, батьки в розпачі: "Врятуйте Дениску"

Також "Знай.ua" писав, що Маленький українець бореться з агресивним раком, батьки благають про допомогу: "Врятуйте Артемку"