Стало відомо про те, що вагітна дружина Віктора Павлика придбала собі автомобіль. У своєму новому пості вона розповіла про історію, як вона до цього прийшла.

Таким чином повідомляється, що Катерина Репяхова придбала собі новенький автомобіль. Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Під постом вона розповіла, що в родині всі дівчатка - водії. Тому ще зі школи вона мріяла про те, що колись придбає собі машину. Саме таку, дівчачу, але не легкову.

Коли прийшов час її забирати, дівчина розплакалася. "Зі смартом звичайно мене не переповнювали такі емоції, як зараз. Коли ти забираєш свою мрію, з салону, новеньку, пахне чимось таким особливим, це просто непередавані відчуття. Бажаю їх випробувати всім. Але по особливому круто, коли ти сам маленькими кроками дійшов до цього» - пише Дружина Віктора Павлика.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У 2017 році сестра Катерини Репяховой позичила їй грошей на покупку квартири під Києвом. Весь час дівчина віддавала гроші з майстер-класів і семінарів, а трохи пізніше продала її в два рази дорожче.

Після цього Катя прийняла рішення, що машинка і комфорт їм з малюком просто не обходима, тому було прийнято рішення придбати цю дитину.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика на березі моря розповіла, як перемогла судоми.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Репяхова поскаржилася на сімейне життя зі співаком: "як зомбі".

Також Знай.uа писав, що Репяхова показала, хто подарував їй найзворушливіші 30 хвилин у житті.