Стало відомо про те, що колишній військовослужбовець з Тернопільщини ледь не накоїв справ вдома. Чотири роки служив на Сході.

Таким чином повідомляється, що співробітники правоохоронних органів врятували хлопця, який вирішив покінчити життя самогубством. Чоловікові 38 років, і чотири роки свого життя від віддав службі на Донбасі.

Практично півгодини оператор спеціальної лінії 102 утримував на зв'язку жителя одного з сіл у Борщівській громаді. Він подзвонив і повідомив, що хоче звести рахунки з життям.

Поліція, Фото ілюстративне: Facebook
Поліція, Фото ілюстративне: Facebook

Завдяки діям диспетчера і співробітників поліції вдалося уникнути трагедії.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сталося це в понеділок, 22 лютого. Дзвінок від чоловіка прийняла Юлія Козевич. Дівчина швидко зорієнтувалася в ситуації, і зробила все ля того, щоб відрадити співрозмовника від необдуманого вчинку.

Поліція, фото: Патрульна поліція
Поліція, фото: Патрульна поліція

Було з'ясовано де він зараз знаходиться і туди направили загін поліції. Вони знайшли чоловіка в петлі, і почали знімати його з петлі і надавати медичну допомогу і відправили його в лікарню.

Нагадаємо, раніше чоловік викинувся з вікна на коляску з немовлям. У Воронежі в житловому комплексі" Зоряний " в Шилово стався нещасний випадок.

Як повідомляє портал Знай юні кияни могли стати заручниками нової смертельної "гри": "5 самогубств за два тижні". За останні два тижні в Києві та області сталося 5 дитячих суїцидів.

Також Знай писав, що Хмельницька пенсіонерка вилетіла з 11 поверху, місто ахнуло: перелякана дочка викликала швидку. У поліцію звернулася жінка і повідомила, що її мати викинулася з вікна.