Стало відомо про те, що в Тернополі водій «Зіла» розсмішив перехожих. Все зняли на камери своїх смартфонів і опублікували в мережу.

Таким чином повідомляється, що власники таких вантажівок говорять про те, що цей транспортний засіб працює вічно.

А найголовніше, якщо знати що знаходиться під капотом, і вміти це усунути, то ніякі поломки не страшні.

Так сталося і з водієм цього транспортного засобу з Тернополя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувач соціальної мережі Facebook Віктор Мадрі опублікував кумедний знімок Романа Голубєва.

"Коли у тебе ЗІЛ, ти в будь-який момент можеш щось полагодити. Не те що в іномарці» - написав автор поста під фотографією.

На знімку "щасливий" власник вантажівки заліз в моторний відсік свого транспортного засобу і щось намагається побудувати.

При цьому він перекрив проїзд для інших автомобілів. Користувачі припустили, що це швидше, ніж чекати Евакуатор і везти «ЗІЛ» на СТО, щоб його там оглянули.

Нагадаємо, раніше Киян змусили танцювати на морозі в очікуванні рогатого: "чому все через *опу?". Хочете їхати-мерзніть на зупинках.

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Дніпрі забита маршрутка "розбулася" на ходу, кадри за крок від трагедії

Про це повідомили очевидці в телеграм-каналі "Hyevuy_Dnepr".

Також "Знай.ua" писав, що Київські маршрутники показали владі свій "локдаун": натовпи людей на зупинках і забиті автобуси