Відомий український співак Віктор Павлік, який готується в недалекому майбутньому стати батьком, відправився у відпустку з вагітною дружиною. З Катею Реп'яховою артист відпочиває у спекотному Єгипті, поки українці відходять від нестерпних морозів.

На своїй сторінці в Facebook артист виклав сторіс, в якій посміхнувся підписникам з теплої країни.

На обличчі - аж дві пари сонцезахисних окулярів, і створюється враження, ніби у Павліка дві пари очей замість однієї. Підпису співак не залишив: просто щасливе фото відпочилої людини.

Нещодавно Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова відправилися на спільний відпочинок до Єгипту. Дівчина розповіла, що була неймовірно рада вперше відправитися за кордон з чоловіком. Вона зазначила, що це хоч і не їх медовий місяць, але цю поїздку вони довго чекали. Ну, а щоб фанати не нудьгували, поки зіркові батьки у від'їзді, Катя Репяхова вирішила порадувати їх сонячними кадрами з відпустки.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі".

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.