Стало відомо про те, що в Тернополі відкрили виставку фотографій. Там знялися моделі»золотого віку".

Таким чином повідомляється, що в Українському Домі «Перемога» відкрилася фотовиставка під назвою «Антиейджизм». Там представили фотографії мешканок Тернополя, вік яких 55+.

Взяли участь 9 жінок, і загалом на фотовиставку було вибрано 18 їхніх фотографій. Будь-хто міг прийти і подивитися.

Виставка в Тернополі, фото: вільне джерело
Виставка в Тернополі, фото: вільне джерело

Автори роботи говорять про те, що виставка явно не залишить нікого байдужим, так як фотографом є професіонал - Вілена Орловська. Вона допомагає заглянути в найпотаємніші куточки душі кожної моделі»золотого віку".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Всі учасниці виставки прийшли туди зі своїми сім'ями, родичами, і друзями.

Все це відбуватиметься в Українському Домі» Перемога " до 10 березня, вхід вільний, будь-хто може відвідати.

Нагадаємо, пенсіонерам пообіцяли надбавки, але жити легше не стане: що не так з підвищенням. Про це говорять експерти після аналізу бюджету Пенсійного фонду.

Як повідомляв Знай.uа на пенсію в 50 не вийдемо: що робити українцям за відсутності трудового стажу. Такі прогнози в першу чергу стосуються тих, кому зараз близько 30-40 років і кого все ще хвилює тема "пенсія", хто все ще не поспішає заробляти стаж.

Також Знай.uа писав, що українцям можуть компенсувати затримку пенсій і зарплат.

Про це стало відомо після засідання Кабінету міністрів, йдеться в Telegram каналі прем'єр-міністра Олексія Гончарука.