Відома українська телеведуча Лілія Ребрик знову порадувала фанатів новим знімком. Там вона розповіла про те, як коронавірус псує її плани на теплу весну.

Таким чином повідомляється, що зараз дівчина хворіє коронавірусом, і днями був екватор її хвороби. Кілька днів вона провалювалася в ліжку, після чого зрозуміла, що вистачить.

Весну Лілія Ребрик чекала дуже довго, і ось вона, вже за вікном. Але, через коронавірусу доводиться насолоджуватися нею через скло.

Телеведуча не впадати у відчай, адже зайнятися є чим: «зроблю ревізію думок, планів, мрій, перегляну старі фотосесії і виберу кращі фотографії, може переберу гардеробну».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Незважаючи на все, Лілія Ребрик намагається з усіх сил мислити позитивно, чого і бажає передплатникам.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя.

На цей раз актриса поділилася враженнями від серіалу" з ким поведешся", в якому їй дісталася досить складна роль.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала фотографію з бинтами на голові і подряпинами на щоках. У першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "з ким поведешся".

Також Знай.ua писав, що "побиту" Лілію Ребрик засікли в обіймах чоловіка: подряпина на щоці і бинт.

У першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "з ким поведешся".