Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала, що вона їсть на сніданок. Про це вона розповіла у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що багато зірок люблять поділитися зі своїми фоловерами різною інформацією, включаючи те, чим вони харчуються з самого ранку.

Сніданок Вітвіцької, фото: Instagram
Сніданок Вітвіцької, фото: Instagram

Соломія Вітвіцька теж не тримала це в секреті.

У себе на сторінці в Instagram дівчина зняла stories, де показала свій варіант сніданку. Це яйця, багато зелені і авокадо. Цілком корисний сніданок, так як навесні, коли теплішає, всі жінки хочуть виглядати прекрасно.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Також свій сніданок раніше показала відома артистка Настя Каменська. Співачка часто їсть на сніданок вівсянку з фруктами, найчастіше з яблуками, або ж з бананом.

Сніданок Каменських, фото: Instagram
Сніданок Каменських, фото: Instagram

Нагадаємо, Марічка Падалко по-особливому зустріла своїх 45: "життя виходить на фінішну пряму". Марічка Падалко та Єгор Соболєв святкують день народження в один день

Як повідомляв портал Знай, Марічка Падалко поскаржилася на неймовірне " везіння", роками чекали: Привіт, червона зона. Марічка Падалко вирішила вибратися разом з сім'єю в довгоочікувану відпустку

Також Знай повідомляв, що українська телеведуча Соломія Вітвіцька показала шанувальникам новий образ. На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала знімки з прогулянки в українській столиці. Соломія одягла червоне максі-плаття з квітковим принтом, а зверху - насичене пальто на тон темніше. Соломія доповнила образ грубими темними черевиками.