Молода дружина Віктора Павліка та його концертний директор Катя Реп'яхова готується вперше стати мамою. Дівчина зараз активно веде свій блог в Instagram, тому часто ділиться з підписниками новими світлинами чи подробицями з життя.

Цього разу Катерина розповіла в сторіс на своїй сторінці в Instagram, що не дуже добре себе почуває, і тому залишиться вдома: у Віктора Павліка був концерт в Київській області.

Дівчина заспокоїла підписників, що погане самопочуття ніяк не пов'язане з малюком і взагалі вагітністю, проте що саме не так - не уточнила.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Дружина Віктора Павліка зізналася, що якщо їй не стане краще, доведеться їхати в пологовий будинок і ставити крапельницю.

Нещодавно Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова відправилися на спільний відпочинок до Єгипту. Дівчина розповіла, що була неймовірно рада вперше відправитися за кордон з чоловіком. Вона зазначила, що це хоч і не їх медовий місяць, але цю поїздку вони довго чекали. Ну, а щоб фанати не нудьгували, поки зіркові батьки у від'їзді, Катя Репяхова вирішила порадувати їх сонячними кадрами з відпустки.

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі".

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.