Молода дружина і за сумісництвом концертний директор Віктора Павліка - Катя Реп'яхова - готується вперше стати мамою, і в 2021 році Міжнародний жіночий день для неї особливий. Катерина із задоволенням ділиться з підписниками подробицями особистого і професійного життя, і навіть встигла трохи поріднитися з аудиторією. Так що 8 березня не могла залишити своїх дівчаток без уваги.

На своїй сторінці в Instagram Реп'яхова побажала своїм підписницям, на її думку, найголовнішого - гармонії.

"Нехай кожна дівчинка буде в гармонії з собою ❤️ Люблю вас, моя інста-сім'я", - зворушливо написала Катерина.

Нещодавно Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова відправилися на спільний відпочинок до Єгипту. Дівчина розповіла, що була неймовірно рада вперше відправитися за кордон з чоловіком. Вона зазначила, що це хоч і не їх медовий місяць, але цю поїздку вони довго чекали. Ну, а щоб фанати не нудьгували, поки зіркові батьки у від'їзді, Катя Репяхова вирішила порадувати їх сонячними кадрами з відпустки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що вагітна дружина Павлика поскаржилася, що залишилася без медового місяця - "сподіваюся, ще буде".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дружина Віктора Павлика Реп'яхова показала переваги чоловіка " 50+":"взяв мені їжі".

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.