У Тернополі водійка тролейбуса №10 влаштувала пасажиркам свято 8 березня. У святковий понеділок Оксана Пастернак дарувала жінкам, які заходили до салону, цукерки у формі тюльпанів.

Такий гарний жест Оксана робить не вперше, пише Суспільне. На Різдво водійка дарувала пасажирам цукерки, пригощала солодощами щедрувальників та колядників. Оксана каже, що в такий спосіб вирішила підняти настрій мешканкам Тернополя.

“Акція, так як і в інші свята, для піднесення настрою. Маленькі дівчатка теж жінки і в них теж свято”, – каже Оксана Перняк.

Тим часом у Чорноморську спіймали "гарячого" чоловіка, який повністю голим розгулював містом. Варто зауважити, що на вулиці було досить холодно.

"Надійшов виклик на Гарячу лінію ☎️⚡ Мешканці міста викликали групу швидкого реагування Муніципальної варти через оголеного чоловіка, який зайшов до 6-ого під'їзду, що у буд.17 пр. Миру. Затриманим виявився хлопець, якого раніше вже затримували оголеними на вулицях міста.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, молода медсестра пішла з чоловіком на війну і стала янголом для поранених воїнів: "Швидка не встигне". Старша медсестра евакуаційного відділення Ярослава Юрчук врятувала не одне життя на передовій

Як повідомляв портал "Знай.ua", шахраї взялися за "євробляхи" і видурюють з людей останнє: "Перерахувати кошти на зону". Довірливим українцям аферисти почали "впарювати" "євробляхи" заднім числом

Також "Знай.ua" писав, що українці вимагають прирівняти гривню до євро: "Жебраки і вимирають". Люди хочуть прирівняти гривню до євро з метою подолання економічної нерівності.