Відома українська співачка, яка активно виступає в Росії, Ірина Білик охоче спілкується з підписниками і ділиться подробицями з професійного життя. Напередодні Міжнародного жіночого дня артистка поставила українцям незвичайне питання.

Так, на своїй сторінці в Facebook Білик поцікавилася, а чи здатна жінка взагалі прожити без чоловіків?

"Напередодні нашого жіночого свята хочу запитати у вас, дівчата... А змогли б ви прожити без чоловіків в цьому світі?",- запитала співачка.

Підписниці не забарилися з відповіддю в коментарях: "Мені чоловіки подобаються. З ними цікаво. Але, звичайно, прожити можна і без чоловіка. Нехай будуть для задоволення і радості", "Дуже навіть можна, а якщо зовсім стане нудно, то збігати на побачення і далі жити спокійно", "Якщо будуть готувати, по дому шарудіти і виглядати добре", "Якщо є дитина, то так".

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще