За життя відомої української акторки театру і кіно Ольги Сумської слідкує понадо 700 тисяч вдячних шанувальників, і зірка з радістю підтримує спілкування. Артистка частенько ділиться рецептами смаколиків, розповідає про події в особистому та професійному житті.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Сумська вирішила запитати поради: яка із суконь їй личить найбільше. Ольга виклала декілька сторіс, в яких позує у трьох різних сукнях від відомої української дизайнерки Юлії Магдич.

Акторка приміряла дві чорно-жовті сукні з квітковим принтом і одну бузкову. В усіх виглядає приголомшливо, тож вибір буде не з легких.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ольга зробила опитування серед підписників, аби ті допомогли їй із вибором.

Раніше Ольга Сумська зізналася, чому пішла від чоловіка.

"Він не оцінив той божий дар, який був в його руках. Людина трохи зловживала [спиртним]. Фізіологія тут теж дуже важлива, але коли ти живеш в чаду, в угарі цьому, і коли рахуєш тверезі дні, це дуже страшно і боляче. Багато жінок мене зрозуміють, - розповіла Сумська.

Нагадаємо, що 37-річна Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу: "У кожній з нас"

Також, "Знай.uа" писав, що радісна Аліна Гросу видала, що так довго приховувала від українців: "Роса тільки від щастя"