У тернопільській міській раді вирішили закупити телевізійні послуги для власного піару за допомогою платформи для закупівель "Прозорро". Міському бюджету це обійдеться в 2 мільйони гривень.

Судячи з інформації на сайті, суму розділили на три лоти:

  • Лот 1 – виготовлення інформаційних сюжетів про новини громади. 200 сюжетів мають очікувану вартість 400 000 гривень.,
  • Лот 2 – виготовлення та трансляція програм прямого ефіру. За 40 ефірів міська рада готова заплатити 600 000 гривень.
  • Лот 3 – виготовлення відеозвітів, інтерв’ю в студії тощо. За послугу обсягом 248 відеозвітів, інтерв’ю в студії мерії готова віддати найбільшу суму – 1 000 000 грн.

Тендер оголосили 25 лютого, а кінцевий строк подання тендерних пропозицій -13 березня.

"Учасник може протягом одного етапу аукціону один раз понизити ціну своєї пропозиції не менше ніж на один крок від своєї попередньої ціни. Розмір мінімального кроку пониження ціни під час електронного аукціону складає – 0,5% відсотка від очікуваної вартості закупівлі. Протокол розкриття тендерних пропозицій/пропозицій формується та оприлюднюється електронною системою закупівель автоматично в день розкриття тендерних пропозицій/пропозицій", – йдеться в тендерній документації.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернопільській області еко-активісти зафіксували самоуправство і свинство співробітників лісгоспа. у Збаразькому районі в лісі було виявлено місце, де лісгосп пиляв дерева і розчищав сухі гілки, а потім залишив після себе звалище.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай писав, що у Києві посеред дороги відкрився вхід до Нарнії", городяни лютують: не приведи Господь…

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі полігон для твердих відходів душить місцевих жителів.