У Польщі шукають мешканку Тернопільської області, яка вирушила за кордон на заробітки та перестала виходити на зв'язок із родичами. Про це розповіли у Службі розшуку людей при місцевій поліції.

Як зазначається, розшуком зниклої землячки займаються співробітники Тернопільського райуправління поліції.

За інформацією правоохоронних органів, тернополянка Панасюк Наталія Володимирівна 1974 року народження виїхала до Республіки Польща ще 7 грудня 2020 року.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Донька зниклої розповіла поліції, що її матір вирушила на заробітки, однак після 7 грудня більше не виходила на зв’язок з рідними.

Рідні зниклої жінки та правоохоронці звертаються до усіх, хто бачив чи щось знає про те, де може перебувати 47-річна Панасюк Наталія, із проханням повідомити про це до поліції за гарячими номерами телефонів.

Нагадаємо, раніше Однорічна дитина назавжди втекла з сільського будинку і замерз в очеретах: мама забула закрити двері

Як повідомляє портал «Знай.uа» Шаманка забила 9-річну дівчинку палицею, виганяючи "злих духів": мати стояла і дивилася

Також «Знай.uа " писав, що 11-річний хлопчик загинув на морозі: кілька днів не міг відігрітися