Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик активно спілкується з аудиторією та розповідає багаточисельній армії шанувальників про особисте та професійне. Кілька тижнів тому зірка розповіла, що її тест на коронавірус виявився позитивним, і тому Лілія вимушена піти на самоізоляцію, призупинивши роботу.

На своїй сторінці в Instagram ведуча поділиласчя з підписниками радісною звісткою: ковід відступив і самоізоляція, яка тривала майже три тижні, нарешті закінчена!

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Позаду - 18 (‼️) днів самоізоляції. Чесно кажучи, одне з найважчих випробувань у моєму житті 🙈 Дні здавалися просто нескінченними, в якийсь час навіть з рахунку збилися. Людині-енергії (а я така: завжди чимось зайнята, десь кручусь, кудись їду) дуже важко опинитися закритою у чотирьох стінах (добре хоч з найріднішими і найкоханішими). Скучила за людьми і спілкуванням неймовірно!", - розповіла Ребрик.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала світлину з бинтами на голові та подряпинами на щоках. В першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "З ким поведешся".

Раніше Лілія опублікувала фото в гіпсі, на якому вона щасливо усміхається. Тільки через кілька митей стає зрозуміло, що зірка не має переломів, і це реквізит для однієї зі сцен серіалу "З ким поведешся", де Ребрик грає головну роль.

Нагадаємо, Лілія Ребрик в червоному освідчилася Львову

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик у червоному відсвяткувала китайський рік бика

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.