Затриманий 14 березня чоловік, якого підозрюють у вбивстві та зґвалтуванні 7-річної мешканки Херсонщини Марії Борисової, був добре знайомий з родиною і жив поруч із батьком дівчинки.

Про це в понеділок, 15 березня, під час брифінгу розповів глава поліції Херсонської області Олександр Прокудін.

"11 березня в одному з будинків було виявлено поліетиленовий мішок білого кольору, у якому з зав’язоною горловиною знаходився труп малолітньої Марії Борисової, з ознаками насильницької сметі та слідами згвалтування. У той же день справу було перекваліфіковано на умисне убивство", – повідомили на брифінгу.

Фахівці провели молекулярну експертизу та виявили на мішку ДНК підозрюваного. Правоохоронці розповіли, що чоловік добре спілкувався і з батьком, і з мамою бідної дівчинки. За результатами експертиз поліція оголосила про підрзру 62-річному чоловіку.

"Він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Він звільнився із в’язниці у 2005 році. Нещодавно він притягувався до адміністративної відповідальності. Чоловік жив поруч з батьком дитини, це його друг, жив також на одній вулиці з дівчинкою", – розповів Прокудін.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В інтересах слідства правоохоронці поки що не можуть точно назвати де сталося вбивство та де весь цей час переховувалося тіло.

Нагадаємо, що убивство 7-річної Марійки Борисової обростає подробицями: "Бігла до батька, щоб дав трохи грошей".

Як повідомляв портал "Знай.uа", генетичні експертизи встановили причетність затриманого раніше підозрюваного у вбивстві та згвалтуванні 7-річної дівчинки на Херсонщині

Також, "Знай.uа" писав, що Україна попрощалася із маленькою Марійкою Борисовою, серце розривається - "Вбивця десь поруч!".