У Тернополі днями відгуляв весілля відомий спортсмен, триразовий чемпіон Європи з боксу Віктор Петров.

Наречену звати Олеся, і вони знайомі вже більше десяти років, повідомляє портал "Тернополяни".

"Познайомився я зі своєю майбутньою дружиною Олесею ще у далекому 2009 році, мені тоді було 13 років, Олесі - 12. Тоді відбувалися спортивні змагання в санаторії "Медобори", що на Тернопільщині, я виступав як боксер, а вона приїхала зі своєї школи з смт. Дружба на змагання, щоб подивитися. Після змагань ми вирішили пройтися з нею і поспілкуватися. Потім роз'їхалися - я на збори, а Олеся вчитися", - згадує чоловік.

Наступна зустріч Віктора й Олесі сталася в 2012 році.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Згодом Олеся та Віктор зустрілися у 2012 році. "Я був на зборах і знайшов її мобільний номер телефону, - згадує чоловік, - Я приїхав і сказав "Давай зустрічатися". Олеся погодилася".

"4 березня цього року було 9 років як ми разом цього дня ми і розписалися, а 6 березня у нас було весілля. Були присутні батьки, друзі, родичі", - розповів чоловік і додав, що дружипна повністю підтримує його у занятті боксом, бо добре розуміє: це все його життя.

Нагадаємо, що Всесвіт Marvel посадить Кіану Рівза на палаючий мопед - чого чекати фанатам.

Як повідомляв портал Знай.uа, 13 зіркових красенів, які зламали стереотипи про чоловіків

Також Знай.uа писав, що Ісус з обличчям Ніколаса Кейджа: гігантська статуя Сина Божого спантеличила весь світ, фото феномена.