За життям відомого українського співака Олександра Пономарьова стежить більше 130 тисяч українців, з якими той ділиться подробицями з професійного та особистого життя. Цього разу виконавець розповів про світлу і водночас сумну дату в їхній родині.

На своїй сторінці в Instagram Олександр виклав старе сімейне фото, на якому він ще в дитинстві на руках у мами, поруч усміхається батько.

"Сьогодні День Народження у мого батька, Пономарьова Валерія Олександровича! Його не стало в 1997, мені було 24! Царство Небесне...", - написав Пономарьов.

Раніше Дзідзьо разом з Олександром Пономарьовим, Артемом Пивоваровим та Alekseev записали спільну пісню під назвою "Чому". Романтичний трек відомі артисти презентували у перший день весни - 1 березня. Над цією піснею виконавці працювали останні місяці та у соціальних мережах підбурювали своїх фанів неочікуваним квартетом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще