Співак з Тернопільщини Роман Сасанчин, що переміг на мегапопулярному пісенному шоу "Голос країни", звернувся до небайдужих українців за допомогою.

На своїй сторінці в Facebook Роман розповів, що його мама захворіла на коронавірус, і перебуває зараз у вкрай складному стані.

“Моя мама Сасанчин Євдокія у важкому стані через COVID. Лікування дуже дороге тому прошу в вас підтримки”, - сказав хлопець.

Тим часом мешканців Прикарпаття благають допомогти маленькому Давиду, якому діагностували ембріональну рабдоміосаркому лівої орбіти ока. Про це на своїй сторінці в Facebook пише батько хлопчика, Іван Куйбіда.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Захворів мій маленький синочок Давидик (4,5р.). Діагноз: ембріональна рабдоміосаркома лівої орбіти ока. Шанси на повноцінне видужання є високими, проте лікування потребує величезних фінансових затрат (104,000 €).

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.