У вівторок, 23 березня, у Козові зупинилося серце Марії Степанівни Пудлик.

Про трагічну звістку у соціальних мережах переповіли колеги Марії Степанівни, працівники загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 міста Козова.

Парастас за упокій Марії Степанівни Пудлик відбувся 24 березня в церкві Успіння Пресвятої Богородиці о 8.00 годині.

Раніше на Тернопільщині відійшла у вічність Маріонілла (Панасюк) - найстарша настоятелька жіночого Богоявленського монастиря. Богоявленський Кременецький монастир - жіночий монастир Тернопільської єпархії Української православної церкви Московського патріархату, розташований в місті Кременці Тернопільської області.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, 4 березня відійшов у вічність протоірей Василь Бурак, він був канцлером Івано-Франківсько-Галицької єпархії ПЦУ і настоятелем храму "Всіх Святих Землі Української".

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.ua писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.