Відомий український виконавець Віктор Павлік, який разом з молодою дружиною Катериною Реп'яховою чекає на малюка, приїхав на кладовище, аби навістити свого першого сина. Минулого серпня 21-річний Павло помер від онкології.

В розділі Сторіс на своїй сторінці в Instagram співак виклав відео, як приїхав на цвинтар та прийшов до могили коханого сина.

Нещодавно Віктор Павлік опублікував відео в пам'ять про сина Пашу, який помер після довгої боротьби з онкологічним захворюванням. На опублікованому відео можна побачити добірку спільних фотографій Віктора Павлика і його покійного сина. Ці знімки охоплюють період від дитинства Паші і до його юності. Також на них присутні інші члени сім'ї та друзі.

Нещодавно Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова відправилися на спільний відпочинок до Єгипту. Дівчина розповіла, що була неймовірно рада вперше відправитися за кордон з чоловіком. Вона зазначила, що це хоч і не їх медовий місяць, але цю поїздку вони довго чекали. Ну, а щоб фанати не нудьгували, поки зіркові батьки у від'їзді, Катя Репяхова вирішила порадувати їх сонячними кадрами з відпустки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Також Знай.uа писав, що вагітна дружина Віктора Павлика показала, куди витратила всі гроші.