Мешканці Тернопільщини масово порушують правила карантину, про що свідчить статистика.

Так, в період з 15 по 21 березня у Тернопільській області склали 29 адміністративних протоколів і винесли 430 адмінпостанов. Групи рейдерів перевіряли заклади громадського харчування, пасажирський транспорт, громадські будівлі та ринки.

"Упродовж минулого тижня поліцейські винесли 430 адмінпостанов за частиною 2 статті 44-3 КУпАП щодо осіб, котрі перебували у громадських місцях та транспорті без респіраторів або захисних масок. На порушників накладено штраф від 170 до 255 гривень", - йдеться в повідомленні місцевої поліції.
Раніше мер Тернополя Сергій Надал звернувся до містян із проханням дотримуватися карантинних обмежень, оскільки в іншому випадку Тернопіль опиниться в "червоній" зоні, і тоді доведеться закривати геть усе.

Тим часом транспорт у Києві під час локдауну може зупинитися зовсім. Про це попередив мер Києва Віталій Кличко. За його словами, причиною для зупинки транспорту може стати погіршення епідеміологічної ситуації в столиці. Якщо захворюваність коронавірусом зростатиме, уряд та міська влада Києва ініціюватимуть рішення щодо припинення транспортного сполучення.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал Знай.ua Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також Знай.ua писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- "Чому без маски?!"