Оператор мобільного зв'язку Vodafone оголосив, що абоненти зможуть отримати вдвічі більше хвилин та гігабайт інтернету без будь-яких доплат. Про це йдеться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Оператор Vodafone намагається регулярно радувати клієнтів вигідними пропозиціями з можливістю заощадити. Цього разу пообіцяв подвоїти кількість хвилин та інтернету за оплату тарифного плану.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

"Сплачуйте вартість пакета послуг за вашим тарифом та отримуйте вдвічі більше розмов з рідними та вдвічі більше перегляду улюбленого контенту", - поінформували абонентів.

Втім, така можливість представлена ​​не всім. Бонус доступний при активації тарифів Vodafone Joice Start, Joice Pro та Joice Max і надається на тимчасовій основі – на перші три оплати пакета послуг.

Популярні новини зараз
Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Прощайте, лоджії та "панельки": як виглядатимуть українські будинки після війни Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube
Мобільний зв'язок, скріншот: YouTube

"При активації тарифів Vodafone Joice Start, Joice Pro, Joice Max ви отримаєте подвоєний обсяг ГБ та хвилин для перших трьох пакетів послуг з моменту здійснення першого дзвінка", - йдеться у повідомленні оператора.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Lifecell, Vodafone чи Київстар: найдешевші тарифи у мобільних операторів.

Також наш портал інформував, мобільний зв'язок та інтернет зникають разом зі світлом: що роблять Київстар, Vodafone та lifecell під час блекаутів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні пенсіонерам дозволили круто заощадити на зв'язку: що пропонують Lifecell, "Київстар" та Vodafone.