Термін дії багатьох карток, виданих «Ощадбанком», наближається до завершення, що викликає занепокоєння серед клієнтів. Під час військових дій в Україні банки адаптувалися до нових умов і дозволили своїм клієнтам продовжувати користуватися картками навіть після закінчення терміну їх дії.

«Ощадбанк» неодноразово подовжував цей термін, найостанніший раз — до 30 вересня 2024 року. Це нововведення стосується карток, термін дії яких закінчився після 22 лютого 2022 року. Слід зазначити, що для перевипуску таких карток клієнти не зобов'язані особисто відвідувати банк, що стало значним полегшенням.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Наразі існує ймовірність, що «Ощадбанк» ще раз подовжить термін дії карток, але на даний момент відсутнє офіційне підтвердження. У випадку, якщо продовження терміну не відбудеться, клієнтам необхідно буде звернутися до банку для отримання нових карток.

Водночас, можливо також скористатися зручністю перевипуску картки самостійно через мобільний додаток «Ощад 24» у розділі «Управління картками та рахунками». Це дозволить швидко і без додаткових витрат оформити нову картку без особистого контакту з банківськими установами.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Гороскоп на тиждень 16-22 вересня для всіх знаків Зодіаку: небезпеки Водоліїв, блиск Левів та відпочинок Тельців Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки
Показати ще

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Таким чином, клієнти «Ощадбанку» повинні бути уважними до терміну дії своїх карток та вчасно вживати заходи для їх перевипуску, надто з огляду на можливу відсутність подальшого продовження терміну.

Нагадаємо, Ощадбанк підвищує тарифи з 1 жовтня: хто платитиме більше

Раніше ми писали про те, що в Ощадбанку неможливо вирішити проблеми: клієнти скаржаться на бездушних роботів

Крім того, Знай.ua повідомляв, на клієнтів Ощадбанку чекають важливі зміни з 1 жовтня