У французькому регіоні Іль-де-Франс без вісті пропав 21-річний уродженець Тернопільської області Олександр Кулик, який народився 7 квітня 1999 року. Про зникнення молодої людини повідомили в Асоціації "Прогресивні українці у Франції".

У Франції зник 21-річний хлопець з Тернопільщини / фото: Facebook Прогресивні українці у Франції

У Франції хлопець проживав з батьком в 93400 Sain - Ouen. Вони разом ходили на роботу, коли син приїжджав до нього з України. Останній приїзд з України - кінець зими 2020-го. З початком карантину Олександр Кулик перебував з батьком вдома. В Асоціації повідомили, що молодий чоловік є неконфліктним, однак перебуває в пригніченому стані через карантин.

Вийшов в неділю, 10-го травня 2020-го з дому в магазин і не повернувся. Хлопець не зловживав спиртним. Був одягнений у чорну кофту і сірі штани. Високий, худорлявий, світле волосся, блакитні очі.

Geplaatst door Lubov BO op Donderdag 14 mei 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Батько зниклого хлопця вже подав заяву в місцеву поліцію. На сьогоднішній день Олександра не вдалося відшукати ні в лікарнях, ні в моргах Іль-де-Франса. Правоохоронці повідомили, що у відділення також не надходла людина з такими даними. В Україну він не поїхав, що вже було перевірено.

Є підозра, що у нього могли бути друзі - молдавани чи румуни, які не дуже позитивно впливали на молодого хлопця зі слів батька. Але інформація не підтверджена, так як батько їх не знав і не знав подробиць, - розповідає Президент асоціації Любов Бондарчук.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла згорблена пенсіонерка у фіолетовому халаті.
Як повідомляв портал Знай.иа у Києві вже кілька днів шукають безвісти зниклого чоловіка.
Також Знай.иа писав, що на Львівщині розшукали 70-річного чоловіка, який зник більше двох тижнів тому.