У Тернополі місцеві жителі розповіли про нелегку долю пса Барсика, який раніше проживав разом з літніми господарями. Про долю і вірність домашнього вихованця пише видання UaNews.org.ua.

"Чому мене не пускають додому до мого дідуся?", саме таке питання стоїть в очах у Барсика, за словами очевидців. Пес має характерне пісочне забарвлення і через рік навчився шукати їжу біля смітників. Проходячі повз люди шкодують бідолаху, періодично його підгодовуючи і не можуть забути, як він колись гордо гуляв вулицями міста з літнім господарем. Зараз же пес на самоті ходить по звичним стежками, а в неділю приходить в Тернопільський собор, де раніше чекав свого господаря зі служби.

У Тернополі пес щонеділі приходить на службу в собор, хоча його господар давно помер / фото: UaNews.org.ua

Місцеві жителі розповіли, що господар приніс пса ще зовсім маленьким цуценям, від чого дружина його була не в захваті. Проте з часом вона полюбила нового домашнього улюбленця і доглядала його, як малу дитину, оскільки свого їм з чоловіком завести так і не вдалося. Барсик виріс вихованим та слухняним псом, не шастав просто так по вулицях.

Але з роками, дружина захворіла і злягла в ліжку з знерухомленими ногами. Чоловікові доводилося наглядати і за нею, і за Барсиком, а через кілька років залишився тільки пес. Коли і сам хазяїн почав вмирати, він слізно просив не залишати Барсика одного, щоб за ним хтось нагледів, але в підсумку він залишився на вулиці. Зараз же собака ходить і гавкає під дверима свого колишнього дому і до інших не йде, оскільки тримає вірність рідному, своєму другові.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Очевидці просять небайдужих мешканців Тернопільщини прихистити Барсика, оскільки він заслуговує мати дах над головою.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі пес в погонах відшукав зниклої дитини.
Як повідомляв портал Знай.иа у Львові обладнають крематорій для тварин.
Також Знай.иа писав, що в Дніпрі собака зірвався з ланцюга і кинулася на дитини.