У Тернопільській області влада продовжує займатися фінансуванням пенсійних виплат для місцевих жителів за травень 2020 року. Про це розповіли на офіційному сайті Пенсійного фонду в Тернопільській області.

Таким чином повідомляється, що в Пенсійному фонді Тернопільської області продовжується фінансування пенсій згідно із затвердженим графіком. Станом на 18 травня 2020 року на пенсійні виплати за останній місяць весни направлено вже 549,6 мільйонів гривень, що скаладє 72,9% від місячної норми.

У Пенсійному фонді передають, що здійснювати пенсійні виплати будуть у встановлених для кожного українця дати. Державні виплати можуть бути зараховані шляхом грошового переказу на банківську карту (при наявності), або листоноша "Укрпошти" принесе її прямо додому.

В Тернопільській області ПФУ продовжує фінансування пенсій за травень / скріншот з відео

Варто відзначити, що днями Пенсійний фонд в Тернопільській області провів планову колегію по закінченню першого кварталу 2020 року. В результаті онлайн-наради було визначено, що Головне управління ПФУ в Тернопільській області з 1 січня 2020 року підняло мінімальну пенсію для українців, які досягли 65 років, а з 1 квітня були підняті виплати для працюючих пенсіонерів згідно з чинним розпорядженням Уряду. В той же час був проведений перерахунок пенсій для українців віком 80+, відповідні виплати були здійснені.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Житомирській області листоноша з COVID-19 розносив пенсію людям похилого віку та відвідував церкву.

Як повідомляв портал Знай.иа "Слуги народу" зібралися виписати українцям додатковий пенсійний податок.

Також Знай.иа писав, що з травня українцям почали виплачувати проіндексовані пенсії та надбавки за карантин.