У Франції пропав молодий тернополянин, його шукали з початку травня. Рідні та близькі турбувалися і просили допомогти усіх, хто тільки може знайти юнака. Сьогодні 20 травня з Франції прийшла хороша новина 21-річний хлопець знайшовся.

З'ясувалося також і всі подробиці його пригод. Його знайшли завдяки соцмережам і телебаченню в лікарні в іншому регіоні Франції. Він отримав закриту черепно-мозкову травму і страждає від амнезії. Також лікарі діагностували у нього струс мозку. Хороша новина була опублікована в групі «Прогресивні українці Франції» в Facebook.

У повідомленні говориться, що Олександр Кулик подякував всіх земляків, хто йому допоміг у скрутну хвилину і сказав, що у нього буде все добре. Також у повідомленні попросили більше не публікувати інформацію про пошук молодої людини.

Олександр Кулик знайшовся у Франції Фото: скріншот

Варто нагадати, що молодий чоловік зник 10 травня цього року. Він вийшов у магазин і зник. Рідні розповіли, що він приїхав до Франції ще до карантину і проживав з батьком в провінції Іль-де-Франс. Друзі хлопця розповіли, що він відчував себе пригніченим з-за обмежень.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Ще один молодий тернополянин виконав роботу, яку повинні були взяти на себе влада міста. Молодий чоловік з допомогою сучасного обладнання створює різні кріплення для екранів і масок для медиків. Він передає все це в лікарні міста.

Нагадаємо, Знай писав, що у Франції пропав молодий українець, пішов у магазин і не повернувся.

Знай повідомляв, що молодий тернополялнин виготовляє кріплення для масок і екранів і передає їх у лікарні.

Нещодавно Знай передавав, що в дитячих садочках Тернополя встановлять камери.