Артист з «Вар'яти» одружився на своїй дівчині. Як стало відомо, ряди холостяків покинув гуморист Володимир Жогло. Він зв'язав себе вужами шлюбу зі своєю дівчиною Іриною. Про це пише Доба.

Попросив руки і серця своїй коханій Володимир ще 11 лютого цього року під час концерту гумористичного шоу «Вар'яти». пропозиція одружитися для Ірини стало повною несподіванкою, але вона не розгубилася і погодилася стати дружиною Володимира.

Жогло вже висловлював плани і мрії, в яких він хоче створити велику сім'ю в одному з інтерв'ю. Тоді він розповів, що мріє про трьох дітей.

Кохана Володимира Жогло Ірина Фото: Вар'яти

Не так давно артист з шоу «Вар'яти» розповів, як відрізнити справжнього чоловіка від будь-якого іншого. Він зазначив у своїх міркуваннях, що ознакою справжнього чоловіка є не тільки стать і служба в армії. Його ще відрізняють вчинки. На його думку, чоловік повинен вміти тримати слово і не розкидатися ними направо і наліво. І ще одним важливим моментом Притула назвав ставлення до оточуючих.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Минулої осені гумористичне шоу «Вар'яти» гастролювало на Волині. Сергій Притула вирішив показати, як учасники проводять час між концертами, а також розповів, як встигає приділити час сім'ї та роботі. Як виявилося, артист і вся його команда сплять по 4-5 годин, щоб встигнути все і скрізь.

Нагадаємо, Знай писав, що Притула розповів, як відрізнити справжнього чоловіка від інших представників сильної половини людства.

Також Знай повідомляв, що Притула показав і розповів, як він з артистами шоу встигає все.

Нещодавно Знай передавав, що відбувається за лаштунками шоу «Вар'яти», хто і над ким жартує.