У Тернополі розгорнулася цікава і водночас сумна сімейна драма. Пара молодят довго жили в орендованих квартирах і страждали від того, що господарі були проти будь-якої зміни. Тому Галина і Дмитро зібрали гроші і купили квартиру в кредит. Жінка мріяла, які повісить штори і наклеїть шпалери.

Пара прожила в шлюбі 10 років, а їх дочки 5 років. Вже через два роки після новосілля Дмитро привів в їх квартиру нову пасію, повідомивши дружині, що любить іншу і буде жити з нею тут, так як у нього немає грошей на знімне житло. Чоловік не звертав увагу на питання дочки про те, що це за тітка з ними живе і розмовляє тільки з татом.

Галина довго не змогла жити в таких умовах, там паче, що Дмитро вигнав з кімнати дочка, змусивши її жити з мамою. Вона орендувала кімнату в квартирі в сусідньому будинку, а свою кімнату здала іншим людям в оренду. Дмитро був обурений таким поворотом подій, але Галина не погодилася повернутися. Квартиру пара продати не могла, так як вона була заставою за кредитом.

Ситуація змінилася, коли приїхали батьки Дмитра. Як виявилося їм син практично нічого не розповідав, вони знали лише, що пара у сварці. Однак, коли побачили реальний стан справ, дуже засмутилися. Галина виклала всю суть проблеми, чесно і відверто розповіла про всі свої труднощі і поведінці колишнього чоловіка. Батько змусив сина з його новою пасією покинути квартиру й дати спокійно жити Галині з дочкою. Він віддав йому всі заощадження.

Нагадаємо, Знай писав, що чоловік Меган Фокс здивував світ натяком на можливий розлучення.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай повідомляв, що Дмитро Карпачов дав корисні поради, як не відлякати потенційного зятя.

Нещодавно Знай передавав, що як ВІА Гра розбила сім'ї братів Меладзе.