На Тернопільщині безслідно зник військовий Правецкий Андрій Зіновійович. В розшук чоловіка оголосила поліція. Про це пишуть Тернополяни.

У поліції повідомили, що Андрій Правецкий пішов з дому 18 травня і більше його ніхто не бачив. Також правоохоронці зазначили, що ніхто з рідних і близьких чоловіки не знає про можливе місце його знаходження. Також він не повідомив нікому про те, куди і до кого йде. За сьогоднішній день в зв'язку з ним немає.

Всіх, хто бачив чи знає, де знаходиться Правецкий Андрій Зіновійович поліція зателефонувати рідним чи в поліцію за телефонами (0352) 27-11-70, на лінію "102".

Правецкий Андрій Зіновійович Фото: Нацполиция

Україну та Тернопільщину здивував випадок зникнення молодого чоловіка, який поїхав до батька у Францію. Там він пробув з кінця зими і до недавнього часу. У країні оголосили строгий карантин і хлопець залишився з батьком. На початку травня він вийшов у магазин і більше його ніхто не бачив. Рідні оголосили в розшук Олександра Кулика у Франції і в Україні, просили повідомити про місце знаходження юнаки. Однак історія закінчилася по-іншому. Олександра Кулика знайшли в лікарні в сусідній провінції. Як з'ясувалося, він отримав травму голови та струс мозку, а також страждає амнезією. Зараз він у повному порядку і передав через соцмережі подяку всім співвітчизникам, які його шукали.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що у Франції знайшовся зниклий на початку травня Олександр Кулик.

Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують статного пенсіонера.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині зник молодий чоловік в окулярах.