В Тернополі поховали іноземного студента, у вбивстві якого підозрюють 17-річну місцеву жительку. Молодій людині було 24 роки. Про це пише Реально.

Загиблий студент з Конго Фото: Реально

Варто нагадати, що 9 травня від співробітників швидкої допомоги міста в поліцію надійшло повідомлення про те, що вони виявили бездиханне тіло чоловіка з ножовими пораненнями. Поліція встановила особу вбитого. Ним виявився 24-річний житель Демократичної Республіки Конго, який навчався в одному з університетів Тернополя.

Похорон студента з Конго Фото: Реально

Підозрюваної вважається одна з мешканок села в Тернопільському районі. 17-річну дівчину поліція затримала за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після нанесення поранень знайомому. Підозрювана знаходиться під вартою за рішенням суду, у неї є можливість внести заставу в розмірі 300 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Похорон студента з Конго Фото: Реально

Викладачі та студенти ТНЕУ опублікували пости зі співчутливими записами на адресу друзів і рідних молодої людини, тіло якого так і не змогли переправити на батьківщину. Про другокурсника говорять, як про доброго і здібного хлопця.

Його довелося поховати в Тернополі, так як карантинні обмеження не дозволяють відправити тіло в Демократичну Республіку Конго. Тим більше, що Конго не має посольства в Україні і всі справи потрібно вирішувати через представництво в Росії.

Сьогодні 21 травня на похоронах молодої людини були присутні всі, хто з ним вчився і всі, хто його знав. Студенти і викладачі вшанували пам'ять загиблого.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Тернополі двірник накинувся з ножем на завідуючу дитсадком.

Знай писав, що на Тернопільщині загинув мотоцикліст через ями на дорозі.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопіллі згадали 10-річну Люду, задушену мачухою 10 років тому.