Медики Тернопільщини продемонстрували всій країні, як потрібно святкувати День вишиванки, який відзначає сьогодні вся країна. Вийшло оригінально, стильно і безпечно. Про це пише прес-служба Нацполиции в Тернопільській області.

На сайті говориться, що медики підійшли творчо до відзначення Дня вишиванки. Вони вирішили одягнути не лише сорочки і блузки з традиційною українською вишивкою, але й створили захисні маски з оригінальним дизайном.

Вишиті маски в Тернополі Фото: Нацполиция

Співробітники Державної установи «Територіальне медичне об'єднання МВС України в Тернопільській області» показали, як можна стильно і модно захиститися від інфекції. Вони прикрасили свої маски візерунками, які відповідають їх діяльністю у відомстві. Тому на масках з'явилися вогнегасники, швидкі, колби і мензурки, а також багато іншого.

Помилуватися красою і оригінальністю чином тернопільських медиків і поліцейських можна на фото.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Вишиті маски в Тернополі Фото: Нацполиция

Варто відзначити, що у Львові відзначили День вишиванки не менш яскраво і стильно. Там молодь заспівала гімн і почала флешмоб #Вартий_вишиванки. Як з'ясувалося, суть флешмоба полягає в тому, що українець – це не просто громадянство, а людина, у якого Україна в серці.

У Запоріжжі до Дня вишиванки підійшли незвично. Там мер в національній сорочці звернувся до городян і попросив їх не виходити на вулиці. Замість параду вишиванок на вулицях міста його можна провести онлайн. Мер Буряк запропонував створити такий рух в соціальних мережах.

Нагадаємо, Знай писав, що у Львові до Дня вишиванки запустили флешмоб.

Знай повідомляв, що мер Запоріжжя розповів про День вишиванки і запропонував оригінальний спосіб відзначити його в умовах карантину.

Нещодавно Знай передавав, що День вишиванки зазначили в Україні - вірші і поздоровлення.